Locatie | Praktisch


COLLEGA'S GEZOCHT!

Vind jij het leuk om onderdeel te zijn van de organisatie van de allereerste editie van dit evenement? Een dag (-deel) vrijwillig helpen met: bijv. chauffeuren, logistieke zaken, begeleiding, communicatie en/of catering? Maar vooral gezellig aan de slag gaan met een team van alleen maar leuke mensen? Krijg gratis en voor niets een (leerzaam) kijkje achter de schermen van het grootse binnenvaartevenement van Zwijndrecht! Los van alle gezelligheid wordt er ook voor gratis hapjes en drankjes gezorgd. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet zien we jou op 13 en/of 14 september schitteren in een prachtige vrijwilligerspolo, verzorgd door brandyourwear.com!

Locatie

Op 13 en 14 september bent u tussen 10:00u en 23:00u van harte welkom op het Maasplein, Thorrehoofd, Veerplein en de kade Zomerlust in Zwijndrecht.

Parkeren

Een groot gedeelte van de Ringdijk in Zwijndrecht wordt gebruikt als Parkeerplaats. Hiervoor zijn voldoende verkeersregelaars aanwezig om dit in goede banen te leiden en u te verwelkomen. Vanaf verschillende locaties worden pendelbussen ingezet. Het gehele evenemententerrein is autovrij.

van Gent layout advertDe verschillende pendelbussen zijn voor de bezoeker gratis te gebruiken. Van Gent Autoverhuur verzorgt dit voor u met speciaal op maat gemaakt vervoer. Ziet u op de Ringdijk een Van Gent busje rijden? Stap dus gratis in en u wordt van uw auto naar het evenemententerrein gebracht!

De organisatie verwacht een gezellige drukte. Kom dus zoveel als mogelijk lekker op de fiets!

 

Entree evenement

U bent van harte welkom om óf via het Veerplein, óf via het Maasplein het terrein binnen te wandelen.

 

GLAS

De Binnenvaartdagen vinden plaats in Zwijndrecht en zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Bij de bestelling van het eerste drankje betaal je een kleine vergoeding van € 1,50 (half muntje) voor een speciaal Binnenvaartdagen-glas, een milieuvriendelijk hardplastic glas dat je het hele festival kunt gebruiken. Een tweede, derde of vierde drankje? Geef het glas af bij de bar, dan krijg je weer een schoongespoeld exemplaar terug. Goed voor ons milieu en bovendien houden we op deze manier het terrein netjes.

Goed om te weten: er zit geen statiegeld op de Binnenvaartdagen-glazen. Neem het glas mee naar huis als souvenir of bewaar voor de volgende dag. Wel zo handig!

 

Consumptiemunten

Voor een ieders gemak, staan er op verschillende locaties op het terrein automaten waar u munten aan kunt schaffen voor de aanwezige horecapunten.
U kunt hier zowel cash betalen als met PIN.

 

Huisregels

Om het evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen heeft de organisatie regels opgesteld. Bij betreding van de evenementenlocatie gaat de bezoeker automatisch akkoord met deze huisregels. Aanwijzingen van het personeel of de daarvoor bevoegde personen, die verband houden met de huisregels, dienen op het festivalterrein en in de directe omgeving te allen tijde stipt opgevolgd te worden. Lees meer»

  • Logos DeBruinLogos DeBruin
  • Logos BuroRUWLogos BuroRUW
  • Logos MaritiemMediaLogos MaritiemMedia
  • Logos Deal1Logos Deal1
  • Logo ondernemersfonds ZwijndrechtLogo ondernemersfonds Zwijndrecht

Copyright © 2019 Stichting Binnenvaartdagen Zwijndrecht. Alle rechten voorbehouden